London Olympic Park Observation
2014


Investigatory photo series about how the London Olympic Park has been modified by local people after the Olympic was closed. London Olympic Park was built above a former industrial area. Tons of soils, hundreds of trees and plants were brought to create this totally fabricated land. The observation made 3 years after the the Olympic closure found a number of small paths on grass fields. Sometimes, it’s an invented short-cut or an unofficial route that people continuously stepped and walked on attempting to have a better view over the park. Another time, it's just turned out to be a playground. The landscape spontaneously created by local users reflects people's activities and communications inspired by the instalment of the new urban function, the Olympic Park, and its localization process over years.